Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

 

            Φαφαλιός Ε . Ματθαίος

                       Πολιτικός Μηχανικός Msc
 

   Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, κάτοχος Master in Construction Engineering and Management του Columbia University, New York και έχω στο ενεργητικό μου πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τις κατασκευές, τις αγοροπωλησίες και τις εκτιμήσεις ακινήτων και οικοπέδων.


   Οι δραστηριότητες μου στο χώρο ξεκινούν το 2002 με πληθώρα κατασκευών και ανακατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων, το Real Estate Agent και εκτιμήσεις ακινήτων σε συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Δικηγορικά γραφεία και ιδιώτες.


   Με γνώμονα την εμπειρία και την εξειδίκευση στο χώρο διεκπεραιώνονται μελέτες και κατασκευές σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες δίνοντας τη δέουσα προσοχή στην κάθε υπόθεση χωριστά.


   Βασικοί στόχοι είναι η δημιουργία καλαίσθητων λειτουργικών χώρων που θα ικανοποιήσουν τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο καθώς δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη σχέση τιμής – ποιότητας και συνέπειας παράδοσης του εκάστοτε έργου. Το σημαντικότερο μέλημα είναι η σωστή συνεργασία και το άριστο αποτέλεσμα.


   Οι καταξιωμένοι συνεργάτες μου διακρίνονται από την εμπειρία και τον απόλυτο επαγγελματισμό τους, έτοιμοι να πραγματοποιήσουν οποιοδήποτε έργο τους ανατεθεί με εγγυημένο πάντα αποτέλεσμα.


   Στον τομέα των υπηρεσιών και του Real Estate η πολυετής εμπειρία του προσωπικού και των επιστημονικών συνεργατών της, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για αυτό το λόγο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές.

Νέα
  • 08.08.2013: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ!! >>
  • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης >>