Μελέτες - Κατασκευές Τεχνικών Έργων

 

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κατοικιών και καταστημάτων με το κλειδί στο χέρι.

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας σπίτι, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η ομάδα των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και μηχανικών θα είναι δίπλα σας για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

 

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένο συμφωνητικό εργασιών, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Ο προϋπολογισμός των εργασιών σας, θα προκύψει από τα κατασκευαστικά σχέδια και τις προδιαγραφές που θα μας θέσετε και θα κλειδώσει. Η ευθύνη εφαρμογής του βαρύνει εμάς!

 

Παρέχουμε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου σε συνεργασία με ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες.

 

Αναλαμβάνουμε όλες τις υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ, Εφορία, Δήμους και υπηρεσίες.

 

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα συνεργεία για άριστο αποτέλεσμα.

 

Με την τεχνογνωσία μας, σας απαλλάσσουμε από το δύσκολο έργο της συνεννόησης με τα συνεργία, τις καθυστερήσεις, τα νεύρα, το άγχος, τα κρυφά κόστη.

 

Σας παρέχουμε αναλυτική τακτή ενημέρωση για το έργα σας με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας.

 

Η παράδοση του κτιρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 9-12 μήνες από την έκδοση της αδείας. Η ταχύτητα επιτυγχάνεται με τον καλό σχεδιασμό, με τον καλό συντονισμό και την καθημερινή επαφή με το έργο και όχι με προχειρότητες που θα συναντήσετε σε όλη την αγορά.

 

Υπάρχει η δυνατότητα για παροχή συμβολαίου συντήρησης μέχρι και 10 έτη, με πλήρη κάλυψη του κτιρίου και των εγκαταστάσεων, με άμεση ανταπόκριση.

 

Διαφέρουμε γιατί χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματίες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες Ανωτάτης εκπαίδευσης, με μεγάλη εμπειρία στις οικοδομές.

 

Ελάτε τώρα να συζητήσουμε για την κατασκευή του δικού σας σπιτιού με 1.050 €/μ2 εγγυημένο και κλειδωμένο.

Νέα
  • 08.08.2013: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ!! >>
  • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης >>