Εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών

 

 

Αναμφισβήτητα ο χώρος των φωτοβολταικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, μετά την ξαφνική ανάπτυξη που είχαν την τελευταία διετία σε συνδυασμό με την αύξηση της ανεργίας, συγκέντρωσε πλήθος "εγκαταστατών" αμφίβολης προέλευσης και επάρκειας.

 

Με βάση τις αρχές λειτουργίας μας, στόχευουμε εξ' αρχής σε ένα μερίδιο πελατών, οι οποίοι είναι σε θέση να εκτιμήσουν την επαγγελματική επάρκεια και πείρα, την ειλικρίνεια και την επιστημονική κατάρτιση που δε λειτουργούν όμως εις βάρος της τιμής.

 

Η δέσμευσή μας είναι απόλυτη στην ορθή ενημέρωση των επενδυτών μας (χωρίς να αποκρύπτουμε την παραμικρή αρνητική όψη που μπορεί να έχει μία τέτοια επένδυση) δίνοντας αναλυτικότατη χρηματοοικονομική πρόβλεψη. Εϊναι επίσης απόλυτη σε ότι αφορά την ασφάλεια της εγκατάστασης και των ενοίκων των κτιρίων, αφού η επένδυση αναμένεται να αποδίδει για τουλάχιστον 25 χρόνια. Τέλος, καλύπτουμε όλες τις προδιαγραφές εγκατάστασης σύμφωνα με το πρότυπο του ΕΛΟΤ HD-384 και επίσης των απαιτήσεων των ασφαλιστικών εταιρειών για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη της επένδυσης.

 

Νέα
  • 08.08.2013: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ!! >>
  • Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης >>